WeerWoord

Pelgrimsroutes

Overnachten

Donatie

Het ontvangen van pelgrims is een vorm van gastvrijheid die al eeuwen bestaat en mijn huis ligt pal op de oude pelgrims-route GR654 naar Santiago de Compostella via Vezelay. Ook de fietsroute Langs Oude Wegen & Pelgrimssteden ligt op geringe afstand van Étourvy.

Onderweg

Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens de tocht bij mijn huis te stoppen voor een kop koffie of iets fris. Een boterham is altijd in huis!

Het gastenverblijf 'Célestine' is ingericht op pelgrims en kan plaats bieden aan 4 personen. Daarnaast kan er in de boomgaard ook een tentje worden opgeslagen. Op verzoek is er een eenvoudige maar voedzame maaltijd.

Verder is er de mogelijkheid om via internet contact te maken met het thuisfront. Nederlandse mobiele telefoons hebben in de omgeving van Étourvy vaak beperkt tot geen bereik. Ook is er de mogelijkheid tot een gesprek en/of zo nodig praktische ondersteuning.

Een donatie op basis van de kostprijs van het ge/verbruikte wordt zeer gewaardeerd om het werk te kunnen voortzetten en het gastenverblijf verder te kunnen afmaken.

Contact